top of page
SWV accountants directie headerfoto-3.jpg
Lijnenspel SWV

Schreurs Winters Verstraelen

Waar staan wij voor
als familiebedrijf

Zorgen verdwijnen waar vertrouwen begint!

Wij zijn niet alleen traditionele accountants, maar ook bedrijfsadviseurs voor het MKB. Financieel, fiscaal, bedrijfseconomisch, automatisering, salaris en HRM - we adviseren op alle aspecten van bedrijfsvoering. Samen met jou bereiken we de beste resultaten, gebaseerd op jouw wensen en onze expertises.

Door het gebruik van "bedrijfsadviseurs" in onze naam laten we zien dat we een partner van het bedrijfsleven zijn. Bij Schreurs Winters Verstraelen accountants & bedrijfsadviseurs verdwijnen zorgen van ondernemers en begint het vertrouwen in onze diensten.

LowRes-website-Schreurs-Winters-Verstraelen-47.jpg

Ons team bestaat uit een hechte groep professionals die het beste uit zichzelf willen halen, allemaal in jouw belang. Het draait om teamwork en gezamenlijke doelen en niet dat je de beste individuele spelers in huis hebt. Net zoals in de sportwereld kunnen we veel bereiken als we samenwerken. Met ons kom je in de eredivisie van accountancy en bedrijfsadvies terecht. We streven naar topniveau en bieden de best mogelijke service.

Lijnenspel SWV

Onze relaties

Van mkb tot agrarisch, van eenmanszaken tot bedrijven met meerdere BV’s en van zzp’ers tot ondernemingen met meer dan 100 personeelsleden. Onze klantenkring is heel gevarieerd.

Enkele voorbeelden zijn supermarkten, aannemers, melkvee-, varkens- en pluimveehouders, boomkwekerijen, tuinders, horeca, holding-bv’s, transporteurs, installatiebedrijven, loonbedrijven,  kapperszaken, coachpraktijken, stamrecht-bv’s, enz. Dit is slechts een greep uit ons gevarieerde klantenbestand. Benieuwd of we ook jou kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Historie

In 1981 begon J.P.M. (Hans) Schreurs met het verlenen van diensten in de avonduren ter ondersteuning van zijn accountantsstudie.
Na het behalen van zijn diploma in 1984 en een groeiende klantenkring, werd op 1 april 1987 het huidige kantoor officieel opgericht en aan huis gevestigd in Tegelen.

 

Van 2 personen in 1987 groeide het team naar 5 personen in 1990 en vervolgens naar 9 personen in 1996. Daarna betrokken ze het pand aan de Schoolstraat. Vanwege verdere groei en diverse overnames werd in 2001 het aangrenzende pand bij het kantoor betrokken, waardoor er ruimte was voor ongeveer 15 medewerkers.

Villa Tegula

Op 1 januari 2017 veranderde de naam in Schreurs Winters accountants & bedrijfsadviseurs na de overname van Winters Winters accountants uit Venlo.

Door de ontwikkeling van het kantoor ontstond de behoefte aan meer ruimte voor medewerkers, spreekruimtes en een moderner werkklimaat.

 

Sinds december 2020 is Schreurs Winters gevestigd in het historische pand Villa Tegula. Hier hebben medewerkers de ruimte om zich volledig te ontplooien en kunnen ze passende dienstverlening bieden.

 

Begin 2023 kwam er contact tot stand met accountantskantoor Verstraelen B.V. in Horst, wat resulteerde in een samenwerking vanaf juli 2023 en de naam veranderde naar Schreurs Winters Verstraelen accountants & bedrijfsadviseurs.

Sinds juli 2023 werken er gemiddeld 24 personen op het kantoor.

 

Vanaf 1 januari 2023 wordt het kantoor geleid door J.P.M. (Hans sr) Schreurs AA, J.C.A. (Hans) Schreurs RB, R.J.M. (Ruud) Schreurs RA en R.O.H. (Ralf) Verstraelen AA.

bottom of page