top of page
WomanRedTheater.jpg
LijnenspelSWV.png

FAQ

Wij staan je graag persoonlijk te woord!

 • Moet ik een afspraak maken om documenten af te geven?
  Nee, het is niet nodig om een afspraak te maken. Mocht je zelf vragen hebben dan is het wel verstandig om een afspraak te maken zodat wij ook alle tijd voor je hebben. Als wij vragen hebben of aanvullende informatie nodig hebben nemen wij contact met jou op.
 • Wat zijn de kosten als ik mijn aangifte door jullie laat invullen?
  De kosten zijn afhankelijk van de moeilijkheid en dus de tijdsbesteding die nodig is om de aangifte inkomstenbelasting correct in te vullen. Neem voor een indicatie contact met ons op, leg kort je situatie uit en we kunnen je direct een prijsindicatie geven. Klik hier om naar onze contact pagina te gaan.
 • Welke gegevens moet ik aanleveren voor de aangifte inkomstenbelasting?
  We ontvangen graag de volgende gegevens, indien van toepassing: Jaaropgaves van alle inkomsten Jaaroverzichten van alle bankrekeningen, beleggingen en onroerende zaken in eigen bezit WOZ-waarde Jaaroverzicht hypotheek Voorlopige aanslagen of teruggaven van de belastingdienst Berichten over toeslagen van de belastingdienst Overzicht van niet door de zorgverzekering vergoede ziektekosten (behalve het verplichte eigen risico) Overzicht betaalde lijfrentepremie en pensioen aangroei (factor A)
 • Is er uitstel voor mijn aangifte aangevraagd?
  Voor al onze klanten wordt standaard uitstel aangevraagd. Dat wil niet zeggen dat we je aangifte pas laat gaan maken, maar we nemen zo de druk weg te laat de aangifte in te dienen, waardoor er of niet goed naar de mogelijkheden gekeken kan worden én er geen onnodige boetes opgelegd hoeven te worden door de belastingdienst.
bottom of page