top of page
Dramatic Dance_edited.png
LijnenspelSWV.png

Klantverhalen

Het is kwetsbaarheid die vertrouwen haar waarde geeft

Marc en Eveline Peters

MGM Peters Vastgoed BV - NEXT LEVEL PT - Clevers Tienray

‘Het geeft veel rust dat SWV ons altijd met raad en daad bijstaat.’

Al sinds 2006 heeft Schreurs Winters Verstraelen ons door diverse ondernemersfases geleid. Aanvankelijk gestart als eenmanszaak The Sports Company groeiden we uit naar ‘Keiser Benelux BV’ en ‘Keiser Deutschland GmbH’ met een team van 25 toegewijde medewerkers.

 

Gedurende deze tijd hebben we niet alleen groei en bijbehorende investeringen doorgemaakt, maar ook diverse andere uitdagingen het hoofd geboden. Dit omvatte de bouw van een gloednieuw bedrijfspand, de oprichting van een GmbH, de creatie van nieuwe BV's (gericht op vastgoed en topsportlocaties), zakelijke meningsverschillen met fabrikanten, juridische geschillen met leveranciers, personeelsvraagstukken en tot slot de succesvolle verkoop van twee werkmaatschappijen.

 

Tijdens al deze ontwikkelingen hebben we altijd kunnen rekenen op het deskundige advies en het klankbord van Schreurs Winters Verstraelen. En de korte lijnen bij SWV maken het mogelijk om snel te schakelen.

 

Bovendien bieden zij niet alleen financiële expertise, maar beschikken zij ook over uitgebreide kennis in eigen huis op het gebied van bedrijfseconomie, verloning en fiscaliteit. Zeker in de fase van het verkoopklaar maken van ons bedrijf en de onderhandelingen bij de verkoop was dit van grote waarde!

 

Ook nu we zakelijk in rustiger vaarwater zijn beland, blijft Schreurs Winters Verstraelen ons met raad en daad bijstaan. Dat geeft veel rust!www.mgmpetersvastgoed.nl , www.nextlevel-pt.nl , www.clevers.nl/Tienray


Marc en Eveline Peters
bottom of page